Despre Noi

Povestea Creative Art a început în 2010 când mai mulți tineri au pus bazele celui mai mare site cu obiective turistice din România, site-ul locuridinromania.ro. În același timp, toți membrii Creative Art coordonau proiecte importante din piața media românească, precum revistele Căminul, Casa Mea, Bucătăria pentru toți, Bebelu, Industry Insights și suplimentul ziarului România liberă – Proiecte locale, dar și site-urile CasaMea.ro și Bebelu.ro. Din 2014 a fost creeat grupul Creative Art Holding care înglobează următoarele divizii: CREATIVE ART PUBLISHER, CREATIVE ART ADVERTISING, CREATIVE ART MARKETING, CREATIVE ART COPYWRITING, CREATIVE ART SEO. De asemenea, din grupul Creative Art face parte și ASOCIAȚIA CREATIVE ART SOCIAL, care are scopul de a promova valorile Românești.

Divizia de publishing a grupului Creative Art Holding administrează sute de domenii online, care adună lunar o audiență formată din milioane de persoane.  De asemenea, în portofoliul nostru se află și produsele periodice tipărite: revista Eu Iubesc România, revista Mamă de profesie, revista Concept Casa, revista Industry Journal și ziarul Agenda Primarului.

Toate articolele publicate pe acest site cât și în rețeaua Creative Art sunt realizate cu ajutorul unei echipe de redactori și specialiștii, și apoi aprobate de echipa de manageri: Mariana Nicolae (Content Manager), Turcu Elena (Marketing Manager), Tatiana Tuță (Sales Manager) și Bogdan Modreanu (CEO).